Welkom bij Galo Bedrijfssupport!

Boekhouding en belastingzaken voor bedrijven.

Computersupport voor bedrijven en particulieren.


Contactgegevens:
 
Galo Bedrijfssupport

Moeshof 57

7161 AR  Neede

Tel.: 06-15554966 (geen acquisitie/no acquisition!)

Skype: sven-de-haan

Eerste emailcontact: via contactformulier

Kamer van Koophandelnr.: 30265563


Casa Galo
 
Galo Bedrijfssupport nieuws:
 Momenteel is er tot nader order een klantenstop voor nieuwe klanten ingesteld m.b.t. boekhoud- en belastingwerkzaamheden (zie onderstaand punt 7 van de "zeven schoonheden" van Galo Bedrijfssupport). Computersupport-werkzaamheden kunnen in overleg nog uitgevoerd worden.


Introductie:

Mijn naam is Sven de Haan.


Galo Bedrijfssupport is medio 2009 opgericht n.a.v. mijn besluit om mijn eigen bedrijf te starten na ruim 25 jaar werkervaring in loondienst bij diverse handelsondernemingen als gediplomeerd MBA-administrateur.

Ik bied zelfstandige ondernemers (eenmanszaak/ZZP-er/freelancer/vof), stichtingen, verenigingen en BV's betrouwbare, vakkundige boekhoudkundige-/administratieve dienstverlening voor een perfecte boekhouding en binnen het fiscaal toelaatbare zo gunstig mogelijk berekende belastingaangiftes als erkend belastingconsulent m.b.v. professionele boekhoud- en aangiftesoftware.

Vanaf het belastingjaar 2017 beschik ik over een eigen PKIoverheid-services-servercertificaat, zodat ik, met uw jaarlijkse toestemming, via Standard Business Reporting (SBR) voortaan digitale kopieën van uw (voorlopige) aanslagen en uw vooringevulde gegevens van de Belastingdienst kan ontvangen. Tevens kan ik daarmee uw aangiftes omzet-, (voorlopige aanslagen) inkomsten- en vennootschapsbelasting rechtstreeks voor u indienen bij de Belastingdienst.
Desgewenst help ik u graag met het opzetten van uw administratie/boekhouding en bied ik u deskundig advies/begeleiding op dat gebied.

Vanaf medio 2016 is de dienstverlening van Galo Bedrijfssupport uitgebreid met computersupport voor Windows PC's en laptops voor bedrijven en particulieren.
Zie computersupport voor meer informatie.

De voorheen gehanteerde handelsnamen Administratiekantoor Galo en AdGalo blijven vermeld staan in het handelsregister ter herleiding en herkenning.

De "zeven schoonheden" van Galo Bedrijfssupport:

1) Oprechtheid, betrouwbaarheid, persoonlijke betrokkenheid, interesse, inleving en inzet voor u en uw bedrijf.

2) Geen woekerfactuurverrassingen en geen stopwatch methode: uitsluitend mijn minimale werktijd wordt aan u doorberekend op basis van een voorafgaande offerte tegen een all-in uurtarief van € 55,- excl. BTW voor de administratieve dienstverlening en € 45,- excl. BTW voor computersupport.

3) Gratis en onbeperkt contact via telefoon, mail, SMS of WhatsApp voor administratieve dienstverlening + rapportage van het verrichte werk voor u + gratis bezorg/ophaaldienst van uw fysieke gegevens en/of computerapparatuur aan huis of bedrijf binnen de gemeente Berkelland en minimaal 1 x per kwartaal in de omgeving Amersfoort en Utrecht als extra serviceverlening voor mijn klanten aldaar uit de periode 2009 t/m 2016; toen ik nog in Utrecht woonde en werkte.

4) Ik ben vrijwel altijd direct bereikbaar: elke dag (ook in het weekend!) van 10.00 tot 20.00 uur via telefoon, mail, SMS of WhatsApp. Meestal krijgt u dan per omgaande antwoord, maar anders gegarandeerd uiterlijk binnen 24 uur na uw oproep.

5) Galo Bedrijfssupport is en blijft een eenmanszaak zonder personeel, dus er zijn tussen u en mij geen ondeskundige, ongeďnteresseerde en/of vergeetachtige medewerkers. Alleen ik ben uw directe contactpersoon.

6) Optimaal veilige en privacy-bestendige bestandsoverdracht/-opslag van al uw digitale gegevens via SSL-versleutelde e-mailverbindingsbeveiliging en dagelijkse viervoudige opslagbackups via 2 x lokale NAS-server (RAID-1 configuratie), 1 x op externe lokale HDD + 1 x "in the cloud" (Microsoft OneDrive). Daarnaast wordt er door mij tussen ieder van u en mijzelf een persoonlijke Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)-verwerkersovereenkomst opgesteld; geheel conform de huidige strenge Europese wetgeving m.b.t. de verwerking van privacy-gevoelige gegevens.

7) Ik beperk de uitbreiding van mijn klantenkring tot een strikt bepaald maximum om de kwaliteit van mijn werk en aandacht voor mijn bestaande klanten te waarborgen. 

 

Mijn curriculum vitae vindt u op mijn LinkedIn-pagina.

 

U kunt te allen tijde contact met mij opnemen via mijn contactformulier.


Hartelijke groeten, Sven de Haan.

 


Copyright © 2019 [Galo Bedrijfssupport]. Alle rechten voorbehouden.