Galo Bedrijfssupport - Belastingzaken voor bedrijven

Als erkend belastingconsulent verzorg ik desgewenst uw omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelastingaangiftes m.b.v. professionele belastingaangifteprogrammatuur via Standard Business Reporting (SBR) met een eigen PKIoverheid-services-servercertificaat en overzichtelijke fiscale rapportage.
N.B.: Uiteraard behandel ik uw inkomsten- en vennootschapsbelastingaangiftes naar eer en geweten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en parate vakkennis, maar ik ben geen gediplomeerd accountant/fiscalist.
Indien u inkomsten- en vennootschapsbelastingaangiftes met complexe fiscale constructies voorziet, dan raad ik u aan een fiscalist naar uw eigen keuze te raadplegen, waarbij ik uiteraard het boekhoudkundige gedeelte van de aangiftes kan aanleveren.
All-in uurtarief:

Mijn uurtarief is € 55,- excl. BTW all-in, waarbij ik u garandeer dat ik u nooit meer zal berekenen dan het aantal uren dat strikt noodzakelijk is voor de vastgestelde werkzaamheden!

All-in = echt all-in, de elektronische rapportage aan u en/of derden, onbeperkt telefonisch- en e-mail support + mijn reiskosten, voor bijv. het ophalen en brengen van uw belastingzaken, zijn inbegrepen!


Belastingaangiftes:
Fiscale aangiften, zoals de omzetbelasting, de inkomstenbelasting voor ondernemers en de vennootschapsbelasting moeten regelmatig worden ingevuld en verzonden naar de Belastingdienst.

De verzorging van belastingzaken voor ondernemers/bedrijven bij Galo Bedrijfssupport:
  • Nauwkeurige en zo belastingbesparend mogelijke opmaak van uw aangifte inkomstenbelasting (voor ondernemers)
  • Uitstelregeling als belastingconsulent voor het indienen van aangiftes
  • Suppletie aangiftes voor de omzetbelasting
  • Desgewenste verzorging van de belastingaangifte van uw fiscale partner
  • Hulp bij geschillen met de Belastingdienst (tegen meerprijs)
  • Begeleiding bij belastingcontroles (tegen meerprijs)
  • Streven naar de legaal laagst mogelijke belastingaanslag door o.a., en indien van toepassing, een zo gunstig mogelijke fiscale partnerverdeling
  • Automatische zorgtoeslag-, huurtoeslag-, kinderopvangtoeslag-, kindgebonden budget- en voorlopige aanslagen inkomstenbelasting/bijdrage Zorgverzekeringswet berekening + het aanvragen, wijzigen en/of stopzetten daarvan via Standard Business Reporting (SBR) met een eigen PKIoverheid-services-servercertificaat; dus zonder gebruikmaking van machtigingen of uw DigiD-codes
  • Automatische deponering van de jaarstukken van uw B.V. bij de Kamer van Koophandel; ook dit wordt digitaal via SBR verzonden


Vragenformulier voor uw aangifte inkomstenbelasting:
In de linkerbalk van deze pagina ziet u onder de gebruikelijke rode menuknoppen nog één of twee rode downloadknoppen (afhankelijk van het tijdstip van beschikbaarheid): "Vragen IB 20??", voor het (de) desbetreffende belastingja(a)r(en) van aangifte voor de inkomstenbelasting.
Hier vindt u het uitgebreide Galo Bedrijfssupport vragenformulier (9 pagina's); onontbeerlijk voor het volledig, correct en zo belastingbesparend mogelijk opmaken van uw aangifte.
Kies eerst het beschikbare, juiste belastingjaar; indien van toepassing.
Vervolgens ziet u het vragenformulier in een apart venster, waar u het formulier, m.b.v. het programma Adobe Acrobat Reader, kunt bekijken, direct online invullen en daarna ingevuld downloaden.
Vergeet niet met de rode knop "Gegevens IB 20??" onder de rode knop "Vragen IB 20??" uw, voor mij noodzakelijke, vooringevulde gegevens van de Belastingdienst te downloaden en dat mee te sturen!

Noodzakelijke vooraf ingevulde gegevens van de Belastingdienst voor uw aangifte inkomstenbelasting:
Onder de rode downloadknop(pen): "Vragen IB 20??" (afhankelijk van het beschikbare belastingjaar) vindt u (een) extra rode downloadknop(pen) naar uw, in het vragenformulier genoemde, vooraf ingevulde gegevens van de Belastingdienst voor uw aangifte inkomstenbelasting: "Gegevens 20??".
Dit zijn uw, bij de Belastingdienst bekende en vooraf ingevulde, privégegevens m.b.t. uw aangifte inkomstenbelasting, die ik gebruik ter verificatie van uw opgegeven gegevens voor optimale zekerheid van volledigheid van uw aangifte.
Deze vooraf ingevulde bestanden zijn noodzakelijk gebleken, omdat in het verleden helaas niet altijd volledige informatie werd verstrekt. Daardoor ontstaan er onvolledige, en dus foute, aangiftes met alle vervelende gevolgen van dien.
U kunt deze gegevens zelf, na invoering van uw DigiD-code(s), als bestand downloaden. U kunt dit bestand zelf niet openen en lezen.
Mail daarom vervolgens dit bestand ongeopend, samen met het ingevulde vragenformulier, naar mij a.u.b.

Als u geen pdf-bestanden kunt lezen, klik dan hieronder op "Get Adobe Reader" voor het gratis downloaden van dat programma.
Klik hier voor de Galo Bedrijfssupport startpaginaSTARTPAGINA


Copyright © 2022 [Galo Bedrijfssupport]. Alle rechten voorbehouden.