Galo Bedrijfssupport - Boekhouding / Administratie voor bedrijven

Ik neem voor u als ZZP-er, freelancer, ondernemer van een eenmanszaak, stichtingen, verenigingen, v.o.f.'s of B.V.'s vakkundig uw complete administratie inclusief de eventuele salarisadministratie (uitbesteed via mijn zakelijk gerelateerd loonadministratiebedrijf SalarisPartner-Manfred Dey en uitsluitend in combinatie met uw boekhouding) + uw jaarwerk uit handen.
Desgewenst begeleid en adviseer ik u bij het opzetten van uw (computer)boekhouding of verricht werkzaamheden voor uw bestaande administratie.
All-in uurtarief:

Mijn uurtarief is 55,- excl. BTW all-in, waarbij ik u garandeer dat ik u nooit meer zal berekenen dan het aantal uren dat strikt noodzakelijk is voor de vastgestelde werkzaamheden!

All-in = echt all-in, dus de afhandeling van de periodieke BTW/OB-belastingaangifte, het jaarwerk en elektronische rapportage aan u en/of derden, onbeperkt telefonisch- en e-mail support + mijn reiskosten zijn inbegrepen!


Het is gezien de diversiteit van de administratieve mogelijkheden vrijwel ondoenlijk om totaalprijzen te vermelden.

Prijsbepaling in deze is bijvoorbeeld mede afhankelijk van de aanlevering van uw administratie en van de branche waarin u opereert.

Het aantal werkzame uren dat ik bereken zal in overleg met u worden bepaald op basis van uw aangeleverde administratie of gewenste deelwerkzaamheden, waarna ik u een passende offerte kan aanbieden.

Wilt u tijd steken in het geheel geordend en gesorteerd opleveren van uw administratie dan bespaart u kosten. Natuurlijk kunt u ook de welbekende "schoenendoos" met bonnen achterlaten en verder geen omkijken willen hebben naar uw administratie. Mijn kosten aan u zullen dan uiteraard hoger zijn dan wanneer u alles voorgesorteerd aanlevert.

 

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.


De verzorging van uw boekhouding / administratie bij Galo Bedrijfssupport:
 • Het sorteren en coderen en invoeren van de boekstukken m.b.v. het professionele en uitgebreide online boekhoudprogramma: E-Boekhouden, tegen schappelijke abonnementskosten vanaf 5,95 excl. BTW per maand via mijn groepsabonnement.

  Ik werk zelf en voor al mijn klanten uitsluitend met E-Boekhouden.
  Indien u overweegt zelf (gedeeltelijk) uw digitale boekhouding te gaan invoeren, dan kunt u daarover lezen en even snel en beknopt kennismaken met E-Boekhouden door op deze link te klikken voor een artikel daarover in mijn computer-lijfblad ComputerTotaal van januari/februari 2019.
  In de linkerbalk van deze pagina ziet u onder de gebruikelijke rode menuknoppen de doorlinkknop: "E-Boekhouden" voor de E-Boekhouden website met een uitgebreide handleiding + een gratis, goede online mini-cursus boekhouden en de doorlinkknop "E-Boekh.login" om in te loggen op uw online E-boekhouden boekhouding, mits u daar uiteraard een aanvullend of eigen abonnement op heeft.
 • Het inboeken van de boekstukken (journaalposten) in dagboeken (kas, bank, inkoop, verkoop, etc.); m.b.v. bovenstaande programmatuur.
 • Debiteuren subadministratie; m.b.v. bovenstaande programmatuur.
 • Crediteuren subadministratie; m.b.v. bovenstaande programmatuur.
 • De salarisadministratie en verloning (uitsluitend in combinatie met uw administratie/boekhouding) besteed ik uit aan mijn zakelijk gerelateerd loonadministratiekantoor SalarisPartner-Manfred Dey tegen de door hen gehanteerde voordelige tarieven, die ik integraal zonder opslag aan u doorbereken; maar exclusief de eventuele tijdsduurkosten van het door mij uitgevoerde voorwerk. Ik blijf uw contactpersoon in deze.
 • Het controleren van de administratie op compleetheid en juistheid
 • Het verzorgen van de periodieke aangiftes omzetbelasting en jaarwerk + inkomstenbelasting (bij ZZP-ers/eenmanszaken en freelancers) of vennootschapsbelasting (bij B.V.'s); inclusief automatische deponering van de jaarstukken van uw B.V. bij de Kamer van Koophandel via digitale SBR verzending
 • Voorwerk of complete jaarrekeningen / jaarrapporten met of zonder accountantsverklaring (zie hieronder)

N.B.:  Ik ben geen erkend accountant, fiscalist en/of juridisch specialist, dus ik ben niet bevoegd om de desbetreffende werkzaamheden, zoals een accountantsverklaring voor uw jaarrekening (uitsluitend nodig voor BV's) en/of juridische zaken voor u uit te voeren.


BTW-berekeningen met en zonder aparte inkoop- en verkooptabbladen:

Wim de Groot is de ontwerper van handige Excel BTW-berekeningen (bruikbaar vanaf de Excel 2007-versie), waarmee u gemakkelijk zelf uw BTW kunt uitrekenen voor uw aangifte.
Met zijn toestemming stel ik zijn beide bestanden (1 met en 1 zonder aparte inkoop- en verkooptabbladen) hierbij voor u ter beschikking in 1 zip-bestand.
Klik linksboven op deze pagina op de doorlinkknop "BTW berekenen"
Via de doorlinkknop "Wim de Groot" komt u op zijn website, waar u nog meer handige Excel-overzichten kunt vinden en/of zijn Excel-cursus kunt gaan volgen.

N.B.: Bovenstaande Excel BTW-berekeningen van Wim de Groot gaan geheel buiten het eerder genoemde boekhoudprogramma E-Boekhouden om en is uitsluitend bedoeld om zelfstandig Excel-overzichten te maken en te gebruiken.
In E-Boekhouden heeft het programma eigen BTW-aangifte-overzichten en -berekeningen op basis van uw boekhouding aldaar.Klik hier voor de Galo Bedrijfssupport startpaginaSTARTPAGINA


Copyright 2022 [Galo Bedrijfssupport]. Alle rechten voorbehouden.